kajakken over zee - Reisverslag uit Amersfoort, Nederland van Samantha vermeij - WaarBenJij.nu kajakken over zee - Reisverslag uit Amersfoort, Nederland van Samantha vermeij - WaarBenJij.nu

kajakken over zee

Blijf op de hoogte en volg Samantha

22 Januari 2014 | Nederland, Amersfoort

daar ben ik weer! ik heb dagen gekajakt over zee. en langs allerlei bounty stranden gekomen. super mooi! het was pittig maar echt heel leuk. ik heb mijn verjaardag met veel mensen gevierd op een onbewoond eiland, met de heerlijke rum die ze hier hebben. was een topfeestje. vrijdag weer salsa les en iedereen kan hier zo goed dansen. we hebben besloten om met een ghroep meiden een paar dagen naar isla margaritha te gaan in een all inclusive hotel. en lekker te relaxen. ik zeg top hier!!!!!!!!!

• 22 Januari 2014 - 17:49

Annelinde:

Heerlijk Sam! Lekker afwisselen, relaxen en avonturen :) Enjoy!!

P.S. hier nog steeds geen sneeuw.. ;-)

• 22 Januari 2014 - 20:04

Ricos:

Top mup :)

klinkt weer super! En kan je dus eindelijk lekker een warme douche nemen

chilse

xx

• 22 Januari 2014 - 20:05

Evelien:

Luxe hoor Sam! =) Geniet er van! Klinkt geweldig allemaal! Ik ben benieuwd naar je salsamoves na de lessen daar! Mag je me een keer showen als je terug bent! ;-)
    Lfs, Xx

• 31 Januari 2014 - 11:01

Brenda:

Hi Samantha,

Wat een mooie tijd heb je daar zeg zo te lezen! Nog gefeliciteerd ook. Dat moet wel een heel bijzondere verjaardag zijn geweest.
    Nog heel veel mooie dagen!!!